Merk:

Omschrijving:

Prijs:
Premier

Systeemhelm
De Voyager helm is een van de nieuwe flip-ups van de 2016 Premier collectie. De toename van de vraag van de flip-up helmen heeft het Italiaanse merk doen beslissen om hun aanbod van dit soort helmen, die goed gewaardeerd worden door de stedelijke rijders maar ook door degenen die lange snelweg ritten maken. De Voyager heeft een unieke areodinamische lijn en alle kenmerken van een hoog kwaliteits helm, maar dan met een concurrerende prijs.
De harde buitenkant is gevormd met thermoplastisch materiaal met een hoge weerstand, de interne schaalvorm is van eps met een hoge dichtheid en in twee verschillende maten, om de beste absorptie van de energie die veroorzaakt wordt door een impact te garanderen.
Praktisch en functioneel te openen en te sluiten kin-mechanisme, dat wordt geactiveerd met een druk op een knop en vervolgens de kin te verplaatsen.
De binnenkant is gemaakt van anti-allergische stof, en is volledig uitneembaar en wasbaar.
De helm heeft 2 luchtroosters, een bovenop en een bij de kin. De frisse lucht die hierdoor binnen komt kan vervolgens door het rooster aan de achterkant weer de helm uit.
Het nieuwe vizier mechanisme maakt het mogelijk om het vizier met de hulp van gereedschap te verwijderen en verzekert de vizier naar de shell. Het vizier is ingespoten met polycarbonaat, anti-kras en is voorbereid voor de Pinlock toepassing.
Voyager heeft een interne zonneklep met een vizier mechanisme dat aan de linker zijkant van de helm zit. Dus je kunt de helm gebruiken zonder het dragen van een zonnebril zodat je kunt rijden in alle weersomstandigheden met een perfect zicht.
Zoals alle andere Premier helmen, is de Voyager gehomologeerd volgens de ECE 22-05 wet.

XS : 53 - 54 cm
S : 55 - 56 cm
M : 57 - 58 cm
L : 59 - 60 cm
XL : 61 cm

199,00
2 3